seo-optimering-sokoptimering-sokordsanalys-anvandarupplevelse-strategi-hastighet-sitemap-optimering-trafik-webdesign-webbplats-optimering-lankstruktur

SEO optimering av hemsida

Många tror att seo bara handlar om att ha bra text och innehåll på sin hemsida. Men bilden till vänster visar de komponenter som behövs för att få en bra ”hälsostatus” på sin hemsida för sökordsoptimering. Och en faktor som blir en väldigt viktig komponent för sin seo som börjar gälla i Juni 2021, är att ha en snabb sida.

seo-optimering-sokoptimering-sokordsanalys-anvandarupplevelse-strategi-hastighet-sitemap-optimering-trafik-webdesign-webbplats-optimering-lankstruktur

SEO optimering av hemsida

Många tror att seo bara handlar om att ha bra text och innehåll på sin hemsida. Men bilden ovanför visar de komponenter som behövs för att få en bra ”hälsostatus” på sin hemsida för sökordsoptimering. Och en faktor som blir en väldigt viktig komponent för sin seo som börjar gälla i Juni 2021, är att ha en snabb sida.

Arbetet med seo bör vara en prioriterad del i marknadsföringen

När era potentiella kunder söker efter era produkter eller tjänster på Google, är det viktigt att synas så högt upp som möjligt i sökresultaten. Ju högre upp i sökresultaten man ligger, desto mer trafik från sökmotorerna får man. Och därför är det viktigt att man kontinuerligt arbetar med seo, eller sökmotoroptimering som det också kallas.

Har man inga andra trafikkällor än organisk (obetald) trafik från sökmotorer och inte har en seo stark hemsida, så är det med stor sannolikhet att ni dagligen går miste om relevant trafik från sökmotorer som Google. Vilket i sin tur innebär att ni går miste om potentiell försäljning.

Få framgångsrik sökmotoroptimering

I tre enkla steg går vi från att analysera hur eran seo situation ser ut idag, till att göra en åtgärdsplan, för att sedan strategiskt förfina eran seo situation. Alla steg är viktiga för att nå bra och långsiktiga seo resultat eftersom de fyller olika funktioner. Vi optimerar din synlighet på Google genom att tillsammans fokusera på dessa tre steg.

Kontakt

Intresserad att veta hur mycket just du ska fokusera på seo? Skriv några rader så får du svar inom 24h.